Upstairs mannen

STOELEN VRIJ: Open repetitie voor bassen en tenoren

Upstairs mannen

Ben je een man en houd je van zingen? Zing je de bas of liever tenor? En heb je wel tijd om 1x per week te repeteren, maar af en toe een medewerking en eens per twee jaar een concert is prima genoeg? Kom dan naar de open repetitie van Close Harmony koor Upstairs op maandag 13 oktober. We hebben namelijk nog wat stoelen vrij!

Upstairs mannenBen je een man en houd je van zingen? Zing je de bas of liever tenor? En heb je wel tijd om 1x per week te repeteren, maar af en toe een medewerking en eens per twee jaar een concert is prima genoeg? Kom dan naar de open repetitie van Close Harmony koor Upstairs op maandag 13 oktober. We hebben namelijk nog wat stoelen vrij!

Africa van Toto, Laat me van Ramses Shaffy, You’ve got a Friend, The Prayer, maar ook een Burt Bacharach Medley, Bridge over Troubled Water van Paul Simon en Oh Happy Day: Upstairs heeft een heel gevarieerd repertoire. En de bijna 30 leden zingen met veel enthousiasme onder de bezielende leiding van dirigent Han-Louis Meijer. Af en toe werkt Upstairs mee aan een kerkdienst, zoals de Kerstnachtdienst 2013 in de Dorpskerk.

 

Kom eens vrijblijvend luisteren, kijken en sfeer proeven op maandag 13 oktober in de Wilhelminakapel op de Wilhelminaweg in Maarssen. Inloop met koffie en thee van 20.15 – 20.30 uur. Jaap, Kees, Richard, Jitze, Gerard, Henk, Jos, Teo, Frans en Henk ‘are waiting for you’ (en de sopranen, alten en dirigent ook). Welkom!

Voor meer info: Ida Verkerk, tel. 0346-554045, www.upstairsmaarssen.nl

Geplaatst in Nieuws.