aanvoerders

Afscheid en Welkom!

Tijdens een feestelijke dienst werd afgelopen zondag afscheid genomen van Joke Rollema, Wil vd Eyk, Dick Jansen, Jeannette Woltjes en Eduward Nieuwenhuijzen die terugtraden uit hun functie van diaken, jeugdouderling, respectievelijk scriba van de aanvoerdersAlgemene Kerkenraad Gereformeerd. Voorzitter van de kerkenraad Jaap Fokker sprak hen toe en bedankte hen hartelijk namens alle gemeenteleden.

De wijkgemeente mocht een aantal nieuwe ambtsdrager enthousiast begroeten: Hans Brakke (Jeugdouderling), Bernadet Sijmons en Margreet Stolze (die beiden ouderling worden van sectie-V) en Harmony van Barneveld (Ouderling sectie-IV). In gesprek met de kinderen gaf dominee Jochem Stuiver aan dat de nieuwe ambtsdragers eigenlijk een soort aanvoerder zijn in een team; daarom kregen zij van de kinderen een echte aanvoerdersband uitgereikt. Voor Marian van Ettekoven, wiens ambtsperiode werd verlengd, was er een toepasselijk zweetbandje.

Na de preek zongen Marion de Vries en Margot de vries het prachtige ‘Mag ik dan bij jou’ van Claudia de Breij.

Paula de Groot verzorgde de foto’s van deze dienst. (Klik op de foto hiernaast voor de overige prachtige foto’s en de filmpjes van deze dienst)

 

Geplaatst in Nieuws.