Project Welzijn Stichtse Vecht: Samen aan Tafel

Welzijn Stichtse Vecht (www.welzijnstichtsevecht.nl) is in samenwerking met Merenhoef (Leger des Heils) een eettafel project gestart. Dit project wordt mogelijk gemaakt door vrijwilligers en komt er op neer dat inwoners twee keer per maand in ‘De Vondel’ gezamenlijk van een maaltijd kunnen genieten. De Vondel is het ontmoetings- en activiteitencentrum aan de Vondelstraat 51 in Maarssen-Dorp. De maaltijd wordt door professionele koks (in samenwerking met reintegranten) bereid. Welzijn Stichtse Vecht heeft de eettafels opgericht omdat steeds meer mensen te maken krijgen met gevoelens van eenzaamheid. Op deze manier kunnen zij, tegen een zo laag mogelijke prijs, samen genieten van een lekkere maaltijd, in plaats van thuis alleen te moeten eten. Meer informatie vindt u in deze flyer.

 

Geplaatst in Nieuws.