Dienst 1e pinksterdag: wow wat een wonder!

Het was vanmorgen zeer warm in de kerk. Dat lag aan het weer maar misschien ook wel aan de Geest! Vanmorgen mochten we een vader, moeder en zoon dopen uit Iran. In hun eigen taal (Farsi) vertelden ze een stukje van hun vlucht en hoe ze uiteindelijk in PKN Maarssen-Dorp zijn aangekomen. Met hun doop en belijdenis deze morgen willen ze een nieuw begin maken. Veel mensen vertelden me na (een echt on-Nederlands lange dienst ) met tranen in hun ogen dat hun dat diep heeft geraakt. Ik moest zelf denken aan een oude Gospel ‘Love in any language, straight from the heart” Dat was het zeker deze morgen. Wow wat een wonder!
http://www.youtube.com/watch?v=JzNLUaGtaCU&feature=kp

Jochem Stuiver (via zijn Facebook pagina)

Geplaatst in Blog kerkdiensten, Nieuws.