Needed jub

Spetterend jubileumconcert Needed met ‘Nolded’ en de ‘Needjes’

Needed jub
Op 16 mei vond in de Open Hof in Maarssen het spetterende jubileumconcert van Jongerenkoor Needed plaats. Needed bestaat 40 jaar en staat al jaren onder de bezielende muzicale leiding van Rob van Dijk. Needed werd tijdens dit concert verder begeleid door een combo bestaande uit Peter de Vries (piano), Vincent Kroon (slagwerk) en Arie Schilling (Basgitaar). Ingrid van Dijk (Rob’s dochter) bespeelde tijdens een van de nummers de saxofoon.

Het programma was zeer gevarieerd; Needed zong nummers uit het huidig repertoire en een aantal prachtige ‘classics’. Nolded – bestaande uit oud Needed leden – bracht de history van Needed tot leven waaronder “Carry the Light” met als solist Alex Foppen. Verder was er een optreden van de ‘Needjes’, oftwel het toekomstige Needed (bestaande uit 6 kinderen van (oud)Needed leden). Hoogtepunt daarbij was toch wel het optreden van Lotte de Vries die (samen met tante Marion)  “Samen voor altijd” van Marco Borsato en dochter Jada zong. 

Voor een foto/video verslag van het concert klik op de foto hierboven

 

Geplaatst in Nieuws.