overdestreep

Over de streep! Vrijdag 28 juni, 20:00 uur, Open Hof

Weet je…….overdestreep

  • hoe die mevrouw heet die meestal rechts voor je zit?
  • wat die jongen van de 25+ Zooz groep voor werk doet?
  • waarom zij uit het nieuwe gedeelte nooit koffie blijft drinken?
  • dat je buurman in de bank iets geweldigs deze week heeft meegemaakt?

Waarschijnlijk weet je niet op alle vragen het antwoord. En weet je…. je bent niet de enige!! Daarom leek het ons ook zo leuk om een avond te organiseren waar we elkaar wat beter kunnen leren kennen. Op een informele manier, dus gezellig met koffie/thee en iets lekkers, een drankje, een hapje en een muziekje. De avond is voor iedereen van de Protestante wijkgemeente Maarssen-Dorp, voor jong en oud, voor “Dorpskerk-ers” en “Open Hof-ers”.

Vrijdag 28 juni om 20.00 uur ben je van harte welkom in de Open Hof! Voor de organisatie is het fijn om te weten met hoeveel gemeenteleden we rekening kunnen houden dus graag het onderstaande formulier invullen. Als je het leuk vindt om de organisatie te helpen door wat lekkers te bakken of hapjes te maken dan kan je dit aangeven op het formulier. We zullen dan in de week van vrijdag 28 juni contact met je opnemen. Ook kan worden aangegeven als je graag opgehaald wilt worden voor deze avond!

Kom jij over de streep? Wij in ieder geval wel!!

Groeten van de organisatie: Barry, Corine, Marion, Richard, Robert en Wilma

{proforms 3}

Geplaatst in Archief.