beamteam1

‘Beamteam’ van start

beamteam1Binnenkort zal tijdens (allereerst) de diensten in de Open Hof worden gestart met het wekelijks gebruiken van de beamer. Met een aantal enthousiaste en deskundige jongeren en ouderen is een ‘beamteam’ gevormd. Beurtelings zullen zij de presentaties van de zondagse diensten voorbereiden en de beamer bedienen. Verder zijn voorbereiding gestart om ook tijdens diensten in de Dorpskerk beamerpresentaties mogelijk te maken. Het beamteam bestaat uit…

Binnenkort zal tijdens (allereerst) de diensten in de Open Hof worden gestart met het wekelijks gebruiken van de beamer. Met een aantal enthousiaste en deskundige jongeren en ouderen is een ‘beamteam’ gevormd. Beurtelings zullen zij de presentaties van de zondagse diensten voorbereiden en de beamer bedienen. Verder zijn voorbereiding gestart om ook tijdens diensten in de Dorpskerk beamerpresentaties mogelijk te maken. Het beamteam bestaat uit:

 • Laurens Verkerk
 • Bernice Pont
 • Bert de Roock
 • Henk de Vries
 • Johan Wassink
 • Kees de Vries
 • Laura Capel
 • Leon van Klarenbosch
 • Marion de Vries
 • Ronald de Vries
 • Timon de Groot
 • Wim van Huissteden
 • Henk Zeldenrijk
 • beamteam

De foto is genomen tijdens de eerste bijeenkomst van het team op 6 april jl.
Vlnr: Kees, Bert, Leon, Johan, Bernice, Henk en Wim (de overige leden waren verhinderd).

Geplaatst in Archief.