poster 4u

4U praise

4U – For You – Voor jou!

poster 4u

Vier keer per jaar is er ’s middags een 4U Praisedienst. 4U Praise is een viering van samen zijn in een ontspannen sfeer, waar we met elkaar luisteren naar een spreker en veel zingen onder leiding van de 4U Praise-band. 4U Praise is voor iedereen. Voor jong én oud. 

Waarom een praise-dienst? Praise betekent lofprijzen en aanbidden. Twee woorden die veel omvatten…
Lofprijzen is het uiten van de dankbaarheid naar God en het beschrijven van Zijn grootheid en kwaliteiten. Het is de daden, beloftes en werken van God verkondigen. Aanbidden is intenser; het is het eren van God. Aanbidden begint als we God erkennen als het belangrijkste in ons leven. Aanbidden is een houding van pure overgave en gehoorzaamheid. De bijbel roept op om met enthousiaste uitingen God te prijzen en te aanbidden. 
We proberen met 4U Praise ruimte te creëren dat je met hart en ziel, met verstand, met je wil, met je emoties, met alles wat in je is, kan zingen tot Gods eer. Uiteindelijk gaat het erom dat je jezelf prettig voelt bij de wijze waarop je je geloof in muziek en zang tot uiting brengt. Naast de wekelijkse zondagdiensten ervaren wij een praise-dienst als een prettige en intense manier om met ons geloof bezig te zijn.

De viering begint om 17:00 uur en aansluitend kan een ieder, die dat wil, blijven eten en napraten. Al met al ben je dan om ongeveer 19.00 uur thuis.

De 4U Praise band bestaat uit een heel aantal gemeenteleden:

  • Mark van Huissteden (zang)
  • Alyssa van den Hul (zang)
  • Anneke Pastoor (dwarsfluit)
  • Vincent Kroon (bas, drums) 
  • Jochem Stuiver (dwarsfluit)
  • Henk de Vries (gitaar) 
  • Margot de Vries (zang) 
  • Marion de Vries (zang/piano)
  • Lidia Schouten (zang)
  • Johan Wassink (zang)

De data voor de 4U vieringen 2015 zullen zo spoedig mogelijk bekend worden gemaakt.

4U Praise team, Inge de Vries, Johan Wassink, Lidia Schouten en Marion de Vries

Ons e-mail adres is: 4Upraise@ontmoetingskerkmaarssen.nl

4u

 

 

 

Geplaatst in Kerkdiensten.