Honkers, Paasontbijt, Palmpasen

  • 09:30
  • Open Hof, Kerkweg 60 Maarssen

Honkers. Open Hof, Kerkweg 60, Maarssen.

Club voor kids van 6 t/m 12 jaar

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar? Dan ben je van harte welkom bij ‘de Honkers’.
Ongeveer 1x per 6 weken komen ‘de Honkers’ op zaterdagmiddag van 15.30 – 17.00 uur op de Hofzolder bij elkaar om samen leuke dingen te doen zoals knutselen, een spel, samen koken, bowlen of een spannende buitenactiviteit. Aan het eind van ieder seizoen gaan we een nachtje kamperen. De data voor het nieuwe seizoen zijn:

Zondag 9 april 2017 (Palmpasenstokken + Paasontbijt)
Zaterdag 13 mei 2017
Juni 2017 KAMP (datum nog te bepalen)

 Ben je tussen de 4 en 12 jaar? Dan ben je op zondagochtend 9 april om 9:30 uur van harte welkom op de Hofzolder in Open Hof voor een Paasontbijt en het versieren van Palmpasentakken. We beginnen om 9:30 uur met een heerlijk paasontbijt met lekkere croissantjes, broodjes en natuurlijk een eitje! Daarna gaan we palmpasenstokken versieren! De kinderen gaan deze zondag dus NIET eerst naar de kerk, maar komen al om half tien naar de Honkers/kindernevendienst. De ouders kunnen dan (evt) naar de dienst die om 10:00 uur begint. Kom jij ook? In verband met de voorbereidingen en inkopen graag even aanmelden, liefst uiterlijk zaterdagochtend 8 april voor 12:00 uur per mail: honkers.sow@gmail.com.
Groetjes van de leiding van de kindernevendienst en de Honkers
Lucia de Vries en Ineke Renée

Nieuwsbrief

Wil je ook de nieuwsbrief ontvangen en op de hoogte blijven van onze activiteiten? Meld je aan via http://eepurl.com/bPfRX
Vragen? Stuur gerust een mailtje naar: honkers@ontmoetingskerkmaarssen.nl.

Groetjes van de leiding