Gewoon gezellig!

De ‘gewoon gezellig’ zondagmiddagen zijn een initiatief van de diaconie. Elke eerste zondag van de maand organiseert de diaconie een gezellige middag in de Open Hof. Ook in de zomermaanden!

Wat houdt het in?
Iedereen, met name senioren, die gezelligheid zoekt op de zondagmiddag is welkom vanaf 14.30 uur tot 16.30 uur. De toegang en de consumpties zijn gratis en u hoeft zich van tevoren niet op te geven: u kunt gewoon binnen lopen. Als u gebruik wilt maken van vervoer kunt u bellen naar: Anne de Vries tel. 0346-569175. We zorgen er dan voor dat u thuis wordt opgehaald en weer wordt thuisgebracht.

Hoe ziet zo’n middag eruit?
Gemiddeld komen er zo’n 15 tot 20 gasten. We praten wat bij en dan vormt zich altijd wel een groepje dat gaat klaverjassen. Houdt u van klaverjassen of wilt u het graag leren? Van harte welkom. Ook sjoelen is in trek, dit wordt fanatiek en enthousiast gespeeld. Ook rummikub en scrabble worden nooit overgeslagen, dit blijven leuke spellen. Alles kan en mag: een praatje aan de bar wordt door velen ook op prijs gesteld. Om ongeveer 15.30 uur vinden we het tijd voor een glas fris of een borrel met een lekker zoutje erbij.

Speciale activiteiten
Rondom Kerst staat er een tafel met materialen om kerstkaarten te maken en in de maand van Pasen staat er een tafel met materialen in die sfeer om leuke cadeautjes van te maken. Verder organiseren we voor de liefhebbers zeker een keer per seizoen een bingo en/of een quiz. Een keer per jaar wordt een ‘High tea’ en een warme maaltijd georganiseerd.

Gewoon gezellig! wordt gehouden op elke 1e zondag van de maand. Zie ook onze activiteiten kalender

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Anne de Vries tel. 0346-569175, gewoongezellig@ontmoetingskerkmaarssen.nl

Klik voor alle foto’s